А ти кога си активира своя Globul Fun Call?

От месеци не съм поглеждал елетронната фактура-извлечение от Globul. Този месец заради по-високата сметка реших да погледна какво става. В крайна сметка нищо по-особено. Реших да видя от къде им идват по-големите разходи – ако е необходимо да мина на друг план. Изтеглих CSV извлечението и след използването на няколко форумули се оказа, че просто съм говорил повече извън групата. Тоест нормално и нищо особено, докато не изникна този ред:

Е не! Никога не съм се абонирал за подобна глупост – винаги съм се дразнел когато се обаждам на някого и докато тече свободния сигнал да слушам някаква чалгия или каквато и да е друга музика. Обичам си сигнала за свободно! Е, оказва се че аз съм от тези гадове с музиката! При това го разбирам едва днес! Веднага набрах моя номер от друг телефон… секунда очудване – всичко си е както трябва. Не звучи никаква музика, само онова познато тъъът… тъъъът… Хем съм абониран (дори без да знам от кога), хем не звучи музика. Излиза, че си плащам абонамента за нещо, което дори не ползвам ефективно!

Проверих последните 6 фактури – оказа се, че съм абониран за Globul Fun Call от поне 6 месеца и си плащам тези 50ст (без ДДС), но едва сега го разбирам.

Е благодаря ви Globul! Благодаря, че ми активирате услуги без да съм го желал! Да ви се връща!

За деактивиране на Globul Fun Call има три варианта:
1. Обаждане на 123
2. Обаждане на 147
3. Изпращане на SMS със съдържание “stop” на 147

4 Responses to “А ти кога си активира своя Globul Fun Call?”

  1. Ikata says:

    Бих те нарекал “Колега”, но мен много по-лошо са ми удерали кожичката.
    [img]http://mebeli-latevi.com/ikata/mes.abonament.JPG[/img]

  2. Мартине, кфо се косиш 🙂 Мене Мтел всеки месец ми предподписваха своята услуга Vodafone life, която реших да изпробвам преди време и която след записване следващите месеци пак си абониран, макар по спомен абонамента ми да беше за месец 🙂

    Не се тревожи, навсякъде гледат да дерат кожи и то по доста по подъл начин. Де да бяха само мобилните оператори 🙂
    .-= Последнот от Андон Иванов: Има ли желана работа?! =-.

  3. Galya says:

    i azsam taka opt mn, otdavna

Leave a Reply

CommentLuv badge