<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
		>
<channel>
	<title>Comments on: mail.bg разпространяват лични данни без разрешение!</title>
	<atom:link href="http://marto.lazarov.org/internet/2009/mailbg-razdavat-lichni-danni.html/feed" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://marto.lazarov.org/internet/2009/mailbg-razdavat-lichni-danni.html</link>
	<description>Not just another WordPress weblog</description>
	<lastBuildDate>Wed, 04 Jan 2012 09:54:24 +0000</lastBuildDate>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
	<generator>http://wordpress.org/?v=3.3.1</generator>
	<item>
		<title>By: Милена</title>
		<link>http://marto.lazarov.org/internet/2009/mailbg-razdavat-lichni-danni.html/comment-page-1#comment-2931</link>
		<dc:creator>Милена</dc:creator>
		<pubDate>Fri, 05 Mar 2010 08:42:09 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://marto.lazarov.org/?p=549#comment-2931</guid>
		<description>Сега си спомням, че имам поща в mail.bg, която ползвам 1 път годишно и то само за посредствени неща.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Сега си спомням, че имам поща в mail.bg, която ползвам 1 път годишно и то само за посредствени неща.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: napster</title>
		<link>http://marto.lazarov.org/internet/2009/mailbg-razdavat-lichni-danni.html/comment-page-1#comment-1922</link>
		<dc:creator>napster</dc:creator>
		<pubDate>Fri, 20 Feb 2009 14:12:35 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://marto.lazarov.org/?p=549#comment-1922</guid>
		<description>Аз не го вярвам това. Тоя блафира! Измислили са го по друг начин! И съм наълно съглесен с К.К.Цветков!</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Аз не го вярвам това. Тоя блафира! Измислили са го по друг начин! И съм наълно съглесен с К.К.Цветков!</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Калоян К. Цветков</title>
		<link>http://marto.lazarov.org/internet/2009/mailbg-razdavat-lichni-danni.html/comment-page-1#comment-1685</link>
		<dc:creator>Калоян К. Цветков</dc:creator>
		<pubDate>Sun, 18 Jan 2009 19:26:45 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://marto.lazarov.org/?p=549#comment-1685</guid>
		<description>Проблемът не е в IP эадреса, ами в пощата: IP-то могат да си го получат сами, нали се зарежда URL-то от техния сайт. Проблемът е в e-mail адреса, който е наистина лични данни, както и в комбинирането с IP-то, защото така вече се навързват вагончетата -- като например географското положение на потребителя. Дали споделят и друга информация  (от инбокса например)?</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Проблемът не е в IP эадреса, ами в пощата: IP-то могат да си го получат сами, нали се зарежда URL-то от техния сайт. Проблемът е в e-mail адреса, който е наистина лични данни, както и в комбинирането с IP-то, защото така вече се навързват вагончетата &#8212; като например географското положение на потребителя. Дали споделят и друга информация  (от инбокса например)?</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: Марто</title>
		<link>http://marto.lazarov.org/internet/2009/mailbg-razdavat-lichni-danni.html/comment-page-1#comment-1678</link>
		<dc:creator>Марто</dc:creator>
		<pubDate>Sat, 17 Jan 2009 14:44:37 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://marto.lazarov.org/?p=549#comment-1678</guid>
		<description>Огняне, същото публикувах и в края на поста, след като го получих.
@dаZt0rm чувал съм какви ли не подобни неща. Най-вече, че хостинг компаниите продават мейл списъците на клиентите си:)
 Имам и случай в една съвсем наскоро създадена поща в майл.бг да получа спам. Потребителското име бе супер изумено, а мейла беше използван само в един сайт:) Не е трудно да се досети човек, че конкретния сайт ме е наспамил или някой му е набарал списъка с потребителите.</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Огняне, същото публикувах и в края на поста, след като го получих.<br />
@dаZt0rm чувал съм какви ли не подобни неща. Най-вече, че хостинг компаниите продават мейл списъците на клиентите си:)<br />
 Имам и случай в една съвсем наскоро създадена поща в майл.бг да получа спам. Потребителското име бе супер изумено, а мейла беше използван само в един сайт:) Не е трудно да се досети човек, че конкретния сайт ме е наспамил или някой му е набарал списъка с потребителите.</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>By: dаZt0rm</title>
		<link>http://marto.lazarov.org/internet/2009/mailbg-razdavat-lichni-danni.html/comment-page-1#comment-1677</link>
		<dc:creator>dаZt0rm</dc:creator>
		<pubDate>Sat, 17 Jan 2009 12:49:01 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://marto.lazarov.org/?p=549#comment-1677</guid>
		<description>Преди имах отношения с ларго и още няколко сайта за имоти... мога да ви гарантирам, че разпространяват безкруполно лични данни, дори има тарифа за таргетирани такива. ...</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Преди имах отношения с ларго и още няколко сайта за имоти&#8230; мога да ви гарантирам, че разпространяват безкруполно лични данни, дори има тарифа за таргетирани такива. &#8230;</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>
<!--
Hyper cache file: adc360f3bee44ca14f1458ff430da208
Cache created: 10-02-2012 09:23:16
HCE Version: 0.9.8
Load AVG: 6.33(6)
-->
