За мен

Мартин Лазаров

Мартин Лазаров

Да пиша за себе си е дейността, която винаги ревностно съм отбягвал – още от първата ми лична страница, което, според bgcounter, е някъде през далечната 2001г. Все пак ще опитам с няколко изречения, в които няма да навлизам в дълбоки подробности.

Роден съм през 85та година на миналото столетие (колко отдавна звучи), на палавата дата 6.9. Завърших основно училище в “Княз Борис II” в град Бургас, след което “Техникум по механотехника” в специалност “Двигатели с вътрешно горене”, в същия град. Висшето си образование започнах в ТУ София, но по-късно стана ясно, че няма да го завърша там. Към момента съм четвърти курс студент по специалност “Икономика”.

Първата ми работа беше в бургаски Интернет доставчик. Тогава бях на на 17г. Година след идването ми в София започнах работа като Junior php developer в Bank High Sys. Шест месеца по-късно започнах работа във фирмата, в която и до момента продължавам да работя – Investor.Bg.

През годините съм завършил десетки уеб базирани проекти (някои от тях могат да бъдат видяни в моето CV), както и няколко Интранет проекта.

Освен с програмиране активно се занимавам и с администрация – това се обособи като мое хоби. Започнах от RedHat, след което се влюбих в Slackware и от тогава съм му върл фен. Към момента работя активно с почти всички Linux дистрибуции.

Обичам да прекарвам времето си сред природата и нейните красоти.

Е стига толкова!

Comments are closed.