Премахване на задържане на Adsense плащанията

Your payments are currently on hold

Вече четири пъти забравям да си взема приходите от Adsense и всеки път използвам формичката “Remove Payment Hold of Western Union”. Проблема е, че малко трудно се стига до нея. Последния път когато я търсих, колега Марио Пешев имаше същия проблем – тогава загубих 20минути докато я открия, днес историята се повтори отново и този път 20 минути търсене в безумните форуми и help-ове на Adsense. Грешката ми бе, че използвам търсачката, която в пълен разрез с Google търсачката изобщо не намира правилната форма, всъщност тя изобщо не намира контакт форми… До същото заключение бях стигнал и предния път.
Този път реших да си запиша адреса и да го пусна тук, за да не го забравям, пък и може да бъде полезен на още някого. Та ето го:

https://www.google.com/adsense/support/bin/request.py?hl=en&contact_type=westernunion_form

Междувременно, докато се ровех в Adsense Help-a, попаднах на този интересен факт:
Има ли краен срок за взимане на Western Union плащане?
Да, и той е точно 60 дни от издаването на плащането! Ако парите не бъдат взети през тези 60 дни, то акаунта ще бъде сложен OnHold и горния линк ще ви бъде много полезен.

2 Responses to “Премахване на задържане на Adsense плащанията”

  1. dzver says:

    В причината за задържане пише, че не съм спазил 35 дневния срок. В хелпа пише че е 60. Мисля че е 35 дни.
    .-= Последнот от dzver: Шипка =-.

  2. MacTeP says:

    Мен също ми се случи покрай Коледа и нова година да не си взема плащането, ама имах директен линк и ме караха да пиша обяснение защо съм толкова прост 🙂 Не знам защо на теб не са ти сложили линкче
    .-= Последнот от MacTeP: Актьорите в Стъклен дом =-.

Leave a Reply

CommentLuv badge