НетИнфо с ново попълнение в групата

Преди малко прегледах изключително пълната информация, която се разпространи в Интернет за статистиките на Нилсън Онлайн в блога на адаша Мартин. Направи ми впечатление, че в една от графите се вижа един сравнително нов проект, който тръгна заедно със svejo.net. Става дума за lubimi.com (май е трябвало да си купят и liubimi.com – много лесно се бърка!). От време на време посещавам този сайт (дори съм регистрирал няколко свои проекта), но чак сега ми направи впечатление, че отдолу се е появил линк “реклама” водещ към adv.netinfo.bg. Друготo, което забелязах е, че сайта изведнъж се оказа притежание на “Web Star LtD”.

Явно засмукването на този проект е станало в последните 2 месеца, тъй като в същото време са станали и промените по сайта и домейна.

2 Responses to “НетИнфо с ново попълнение в групата”

  1. Niki says:

    Здравейте, аз съм Николай Пресолски от lubimi.com и понастоящем управител на Уеб Стар ООД

    Нека да дам малко яснота над нещата. “Засмукването” както го наричате стана още през началото на ноември 2007г. като преговорите за това се водеха още през септември същата година. А промените се дължат на съвместни идеи с НетИнфо, които са и с мажоритарен дял от дружеството.

  2. Марто says:

    Здравей, Ники! Благодаря за информацията.
    Идеята на сайта много ми харесва и ти полежавам успех!

Leave a Reply

CommentLuv badge