ПИБ? ДА-ДА!

За пореден път съм силно разочарован от Първа инвестиционна банка! Няма какво да ви кажа повече, то си се вижда:


И така всеки трети клик/рефреш! Това ако е система за електронно банкира по-добре да си купя буркан с ключ на капачката!

Edit
Два дни по-късно, след като този пост бе пуснат, забелязвам лавинообразно покачване на посещенията на този пост от търсения за “Първа инвестиционна банка фалит”! Е тук няма инфо за тази измислица и смешен слух!

7 Responses to “ПИБ? ДА-ДА!”

  1. Калин says:

    По-добре не разчитай на е-банкиране с ПИБ на всяка цена. Новата им система е дори още по-калпава. Но като функционалност са по-добре от ДСК, да кажем. За други не знам.

  2. Triple S says:

    Новата система има един, ама само един, единствен плюс! Позволява вътрешни преводи между собствените сметки без никакъв проблем.
    Ако трябва да изброявам минусите на тази система за електронно банкиране, сигурно няма да ми стигне цял ден!
    Що ни правят живота черене не мога да разбера?

  3. veselin says:

    И аз не съм доволен. Някакъв ужас е. Днес пък изобщо не работи и са си го написали, но не са написали кога ще проработи. Иначе след като онзи ден трябваше да пусна към 12 платежни ми се наложи да свикна със системата и някак си ще преживея недостатъците стига да работи. Иначе може би най-големия недостатък е че не може да се видят примерно всички транзакции за даден период а се виждат само последните 15. Така ако за 1 ден съм направил повече от 15 транзакции кво правим? А бе калпава работа, някой пак е гушнал комисионна.

  4. Марто says:

    Това с броя предполагам ще го оправят – не се исисква нещо кое знае какво, за да го променят.
    Друг проблем е липсата на наследяемост от предната версия – от новата версия не могат да се видят старите трансакции. Трябва да ползваш старата система, която не е ясно кога ще бъде отстранена и старата информация като цяло ще бъде загубена за нас…

  5. […] PS. Още по темата тук и тук. Още коментари тук и тук. […]

  6. Boris says:

    Мммдааа :о)

    Точно заради скпаното им е-банкиране не ги ползвам от повече от година – за старото говоря – новото даже не съм го виждал. От предишните постове май и по-добре, че не съм :о)

    Сега се опитвам да си закрия всичко в тази банка. За тази иначе на пръв поглед елементарна операция до момента ме разхождат 3 пъти до Централата – днес нещо не можело, вчера колежката не била разбрала и трябва пак да дойда… :о) Вече съм във втория месец на процедурата, дано тия дни успея :о)

  7. PureEvil says:

    ОО блогър, стига пиши за ПИБ лошо да не ти отрежат сметката ;).

    На ДСК банкирането е много по-добро и то за всичко ;), а това банкиране на ПИБ просто все едно го е правил някои първолак :).

Leave a Reply

CommentLuv badge