Популизъм?

Някой да знае коя е ПР компанията, която работи зад гърба на Бат Бойко? Тия хора са велики!

Още от позицията си на кмет Бойко Борисов винаги ми е правил впечатление с добрия PR, който върви покрай него. Но след като направи правителство вече съм убеден, че зад него стоят много умни личности в позицията си на ПР съветници.

Забелязвате ли колко много се пише за това кой какво е направил – не говоря за някакви хвалебствени глупости, дори напротив, става дума съвсем нормални неща, който не са чак толкова важни като цяло за хората, но до сега на никого не му е правило впечатлени, че стават. Ефекта е в главата ми е “УАУ, тия хора действат”. Но както винаги съмненията ме избиват: защо сега започнаха да ни информират, когато действат по магистралата. Сякаш преди не се действаше? Глупости! Свиха разни разходи, може би защото тези разходи не се правят към свои хора?

В цялата ситуация съм радостен, че ни информират за това какво става, но не ми харесва това, че информацията излиза през разни агенции – предпочитам да бъде във явен и сух вид на сайта на правителството. Така или иначе PR-те работят яко, то поне да си излиза на едно място.

От друга страна ме притеснява, че този популизъм е прах в очите.

Времето ще покаже!

6 Responses to “Популизъм?”

  1. Prayer4eto says:

    Умно момче си :)))
    ‘Убави работи забелязваш !

    Все ми се струва, че ще изсърбаме попарата, “когато му дойде времето” 😛

  2. ПР-ът му е уникален още за кампанията за кметски избори на София 🙂 Аз съм много доволен от това, което чувам, пък дай Боже тея неща наистина да се случват.

  3. Марто says:

    Попарата не сме спрели да я сърбаме, ама поне дет се вика да е топла:)

  4. Марто says:

    Информация от национално значение:
    http://dnes.dir.bg/2009/08/07/gallery4887139_3.html

  5. Марин says:

    Цитат : “Сякаш преди не се действаше?”

    Май не се действаше 20 години преход, колко км магистрали се построиха,колко ДДС милионери се родиха,колко болници и детски градини се посроиха,колко пари от пенсии спестявания (1996-1997 год . кредитните милионери и обраните български спестявания) се свиха, как едни милиарди се подариха (1991 год 2 млрд раздадени с куфарчета, 1996 – 1997 година от приватизация 700 млн вместо 36 мрд., 2004-2007 европейските фондове хората се видяха в чудо с нашата крадлива и неграмотна политическа класа) и колко хора за това си платиха ?!?!?

    Да спра до тук че мога да пиша до утре сутринта “как се действаше ” !!!

    Айде със здраве и без лоши чувствах !!!

  6. Марто says:

    Ето още една прясна статия по темата:
    http://e-vestnik.bg/9239

Leave a Reply

CommentLuv badge