Bitcomet става все по-нагъл

bitcomet

bitcomet

От десетина версии насам BitComet става все по-нагла програма. Стана по-зле от български новинарски сайт – банер върху банер, спам върху спам. Основната дейност остана в 30% от прозореца на програмата?! То не са безумно тъпи изкачащи попъпи от systray, търсачки, препоръчани и какви ли не рекламни функции.

Днес, след като инсталирах новата версия на Bitcomet, стана ясно, че вече проверява текущите версии на програмите ви (що ли не си спомням да съм му разрешавал?) и директно препраща към сайт даващ възможност да си сваля последните версии. Може и да е полезна функция, но предпочитам контрола над това какво става на компютъра ми да е в мен, а не някакъв софтуер за p2p сваляне да си прави каквото иска и да разпраща инфо за наличните ми програми на някакъв сайт!

14 Responses to “Bitcomet става все по-нагъл”

 1. Andrey says:

  Кой те кара да я сваляш нея, плащай си вместо да сваляш торенти или използвай алтернативи 🙂

 2. Марто says:

  Никой не ме кара:) Сложих тази версия единствено с цел да я разгледам. Всъщност използвам BitComet v0.67 и съм много доволен.

 3. nf1 says:

  Ако си под боза (windows) по-добре обърни внимание на клиенти като utorrent (мю торент). А за *nix виж rtorrent 🙂

 4. Mon says:

  ползваш микроторент (http://www.utorrent.com/download.php) – чиста работа

 5. Geo says:

  Сложи си mTorrent, повече от година и половина съм с него, смених биткомета след като почнаха да се въртят нагли банери и прочие. mTorrent е доста по-лека освен всичко останало.

 6. Марто says:

  uTorrent също е много добра идея, но като съм си свикнал със стария чехъл (bitcomet) е трудно да го сменя:)
  Последните ми впечатления от uTorrent са изцяло положителни и трябва да се насиля и да мигрирам към него.

 7. Andrey says:

  И аз в началото бях с биткомета, но един приятел ми показа utorrent-а и от тогава съм много доволен, мигрирай, не се замисляй 😉

 8. Sasho says:

  И аз в началото бях с биткомета, но един приятел ми показа utorrent-а и от тогава съм много доволен, мигрирай, не се замисляй

  Това ми прозвуча като магнитните наколенки на доктор Л…айн купавай не се замисляй.
  А инече uTorrent е най добрия торент клиент под widows.

 9. ph1x says:

  µTorrent rulz

 10. sasho says:

  слагай µTorrent! остави тоз комет

 11. Gogo says:

  Сложи си flashget. Новата версия дори ти позволпява да сваляш клипчета от нета. Много е добра. Биткомет точно заради посочените причини, които са доста стари, го разкарах а с години само него ползвах.

 12. Orlio says:

  Мернах преди няколко месеца на компа на брат ми някакъв BitCommet с версия около 1-ца не помня,кой номер беше,но ми се стори отврЪт 😉
  Аз си седя на скромната 0.70 и засега нямам грижи.Колкото до коментара на Andrey да си плащаш вместо да сваляш,ми се струва меко казано несериозен:).В торент мрежите не се разпространява само пиратско съдържание нали?!
  😉

 13. Сложи си стара версия … аз от години си стоя на 0.60 и съм много доволен.

 14. […] в първите няколко страници от резултатите в G 4. BitComet/bit comet – предполагам заглавието е водещо 5. своге/SVOGE – скакля е […]

Leave a Reply

CommentLuv badge