Webmaster & SEO Tools – Нови екстри в Autosubmitter инструмента

От известно време работи подобрен вариант на Auto Submitter инструмента. Изчаках да се посъберат повече промени и данни за да пусна наведнъж пълна информация за новите неща.

1. От една седмица списъка е леко намален, но това не означава, че е по-слаб. Дори обратното! Списъка бе изцяло преработен и бяха премахнати всички спам подобни сайтове или сайтове тип 18+. В същото време бяха добавени над 200 нови читави адреса. В същото време бяха разделени dofollow и nofollow сайтовете, което ще позволи в бъдеще време сами да избирате в кой тип да изпращате своя проект.

2. Повече от месец вече е достъпна графиката на Yahoo Backlinks, в която има и една важна отметка, показваща датата на която сте използвали Auto Submitter инструмента – така лесно можете да направите засечка от ефекта му. Ето за какво говоря:

Както се вижда от двете графики броя на линковете се увеличава рязко след седмица-две. Постигната бройка винаги е различна.

Имайте предвид, че пълното изпращане (до 7730 адрес) продължава приблизително 24часа – процеса е напълно автоматичен и можете да следите статуса му по всяко време.

Project AutoSubmitter инструмента е част от Webmaster&SEO Tools от версия 2.1. Повече информация за AutoSubmitter и за това как се ползва вижте тук

5 Responses to “Webmaster & SEO Tools – Нови екстри в Autosubmitter инструмента”

 1. Гена says:

  Къде е този автосъбмитер 🙂
  Последнот от Гена: Разширени заглавия в Adwords

 2. Марто says:

  Добре де! Хвана ме! Забравих да добавя линк 🙂
  Веднага коригирам пропуска!

 3. Гена says:

  А, мерси!
  Последнот от Гена: Разширени заглавия в Adwords

 4. HP says:

  Интересен линк мерси,
  за момента пробвам но ми дава следното съобщение

  Temporarily Unavailable for new submissions. Please wait while overload decreases bellow 5000.
  Current level: 18150

  изглежда е доста претоварен в момента

 5. Марто says:

  Инструмента е натоварен още от началото на пускането му. Това съобщение ти излиза, тъй като си пробвал безплатната му версия, която е активна при по-ниско натоварване. Опитай отново в различно време – трябва да хванеш момента, в който няма пуснати други събмити. Платените събмити са с по-висок приоритет и там този проблем го няма.

Leave a Reply

CommentLuv badge