Рекламирай с SMS

От няколко месеца една разработка пази прахта в ъгъла. Тоест седеше и чакаше 15 минути довършителна работа и качване на хост. Е днес инструмента видя бял свят. Става дума за малка и полезна страничка за SMS реклама – всеки уебмастер може да публикува своят обява за смс реклама.

На кратко, ако притежавате сайт и предлагате смс реклама в него, то на тази страница можете да направите обява за тази ви услуга.

От друга страна ако искате да рекламирате сайта си, то в “SMS реклама” можете да намерите изгодни позиции.

Регистрациите не минават одобрение и се публикуват на момента. Този вариант ще се запази докато спама стой настрана.

5 Responses to “Рекламирай с SMS”

 1. go_fire says:

  Както всичко у нас и Интернет рекламата е доста изкривено понятие, както се вижда от описанията на услугите на вече регистриралите се. Иначе идеи за каталогизиране винаги са добре дошли. В същото време, каталога си е чисто информативен и не получават безплатна връзка, та да градят SEO. Като гледам за ден, колко са се представили, можи би ще трябва някакво категозиране за в бъдеще. Само се страхувам, че повечето ще влязат в категорията “пуберски форуми”.

  Браво за новата инициатива и й пожелавам успех!

  Брей какво ти стана за ден обяви две новости?

 2. Geo says:

  Винаги съм се чудел къде е сметката в тези услуги. При овърхед от 40 до 60% от заплащаната от рекламодателя цена с оставащите 40-60% как се постига достойно заплащане на мрежата и на участниците – сайтове, не ми е ясно…

 3. Марто says:

  Това е най-масовия начин за реклама – невероятно е, но е и най-набутващият за издателя.

  В тази област нещата в България куцат, но дали е само в БГ това?

  Знам само за две (основни) фирми в Бългагия играеща ролята на медиум между рекламодатели и издатели, но тези фирми не играят на дребно – не им се занимава с малки количества. От друга страна медиаторите, които се занимават с малки количества режат главите на издателите и рекламодатели (разбира се в своя полза).

  В крайна сметка SMS рекламата е единственият метод, чрез който напълно може да се автоматизира процеса на рекламиране.

 4. kalin says:

  напълно съм съгласен с Марто, даже и се регистрирах

 5. sms reklama says:

  Полезна страничка – ще я използвам!

Leave a Reply

CommentLuv badge