Marto ат Хоум с нов дизайн!

Най-сетне и блога ми го огря да се види с нов дизайн. Голяма реорганизация, голямо чудо! За три поредни дни в няколко стъпки направих три промени:
– изчистих излишните тагове и категории
– избрах, смених и настроих новия темплейт
– разкарах безумно ненужните плугини и уидгети, и сложих един нов “Random Image widget“.

7 Responses to “Marto ат Хоум с нов дизайн!”

 1. Хванах сайта в процес на изработка тези дни, но сега изглежда доста по-завършен 🙂 Сложи обаче един Search бутон и ще е ток и жица.

 2. go_fire says:

  Ха честито! Иначе с интерес наблюдавахм е промените и даже аз се питах- А бе какви ги върши. Крайния резултат изглежда изчистен и доста обещаващ.

 3. Марто says:

  Знаех си, че нещо липсва!!! Мерси за подсказката 🙂 Вече и поле за търсене си имам.

 4. bgkulinar says:

  Да беше сменил и УРЛ-тата. Уж трябва да даваш пример на новаците в бранша, а си ги накъдрил едни дълги. За какво ти е годината или пък категорията в пост тайтъла? category можеше да смениш с някоя по- интересна ключова дума, да не говорим за изтърканото tag и накрая безумния .html. Знам ще кажеш личен блог, не търсиш СЕО, ама пример трябва да се дава на младите.

 5. Марто says:

  Аааа .html си е за лично удоволствие! 🙂
  Годината я сложих с идеята, че с времето може да има повтарящи се слугове, но май съм се презастраховал излишно с нея. Важна е от гледна точка на бърза ориентация за актуалността на информацията в поста. За категорията си прав. Фактически е вярно – не търся SEO, ама и трябва да се дава добър пример на младите:-)

 6. Martin says:

  Харесва ми повече от ¨connections”. 🙂

 7. Martin says:

  Преведи си и “Read more” под статиите.

Leave a Reply

CommentLuv badge