Кауфланд и във вашия квартал…

Още пред седмица получих спам в пощата си (онази хардуерната) за предстоящото “събитие” – откриване на Kaufland в квартала. От тогава и не съм се сещал за това – до днес!

Тръгнах за работа по един от най-добрите маршрути в часовия пояс 11-12ч. Научул съм светофарите по пътя с точност до секунда и още от предния светофар знам колко да настъпя за да хвана зелена вълна или да се забавя пак за да я хвана. Днес обаче реших да забавя. Не бързах да застана зад монитора, а и музиката по радиото беше добра- общо взето бях и свежо настроение. Светофара на ул. Скопие продължаваща в ул. Габрово ме спря. Направи впечатление дозината хора, кооито пресичаха на зелената пешеходна вълна – никога не е имало такава навалица тук! Кауфланд вече работи – явно.

Основната навалица беше от пенсионери. От цялата рота нападащи пешеходната пътека имаше само едно момиче представителка на възрастовия период 0-50. И съвсем нормално – все пак по това време не пенсионерите са отдавна на работа, а аз пътувам към нея:)

Като цяло мнението ми за подобен род магазини не е добро – плаща се малко на хората, те са недоволни, съответно и обслужването става ужасно. Стоките, да най-евтините са вероятно, но пък каква част от тях са си пълни боклуци произведени от знайни и незнайни производствени линии тип гараж?

One Response to “Кауфланд и във вашия квартал…”

  1. […] блог да получава посещения по тази дума… 3. Кауфланд/Kaufland – явно хората доста се ровят за тези думи – не се […]

Leave a Reply

CommentLuv badge