Vin Morar и предприемачеството

Vin Morar

“The only way organisations will be able to compete and thrive in the future is if their people act like owners and businesses create effective ways of releasing the entrepreneurial power of their employees. Entrepreneurship is the final management frontier!”

Миналия петък и събота имах честта да присъствам на обучение на Вин Морар. Доста неща се завъртяха в главата ми от неговите думи. Не се опитваше да баламосва, има много добър подход и определено си заслужаваше двата дни.

За тези два дни синтезира много изводи, които всеки човек си прави в рамките на своя живот, но изведени само за часове завъртат всичко на 360 градуса!

Обучението, което по-скоро се доближаваше до лекция, не беше плоско та чак вдлъбнато в стил българските трейнъри. Не знам защо, но до момента не съм попадал на български трейнър, които да ми хваща ухото и да не прави брутални грешки.

Имал съм възможността да присъствам на десетки обучения от всякакъв тип и с различни цели, но изключително рядко попадам на хора които вършат/обучават това от което разбират, а не просто парашутисти прочели няколко книги. С някой неща човек се ражда – просто е в кръвта, а други се опитват да го нагодят с образование, но само с него просто не става!

Leave a Reply

CommentLuv badge