02 987 55 55

Четейки блога на Атанас Гергов за една статия в dir.bg се сетих за същата новина и това, че останах доста неинформиран от нея.

Всъщност в статията не е изяснен съвсем въпроса от кого е оплакването – от супермаркета или от държавната институция. Като е има предвид как родните журналисти премълчават фактите и изопачават други, трябва да не се прибързва със заключенията..

Възможно е този загрижен гражданин да е прекалил с желанието си и да е стигнал до разпри, от там и жалбата в полицията.

Нека не забравяме, че новините са субективини и да не прибързваме със заключенията.

Иначе идеята за разпространение на този номер е много добра, стига да не се прекалява и да се стигне до там, че да го закрият 🙂

И така, при проблеми с боклука пред дома ви, разбити тротоари, неправилно паркиране, бездомни кучета, за шум от строежите и всякакви аномалии може те се обръщате денонощно на телефон:

02 987 55 55

Между другото не мога да пропусна да похваля новите шахти, които се полагат през последнит дни! Перфектно равни са и ако се задържа така ще е много добре.

4 Responses to “02 987 55 55”

  1. gergov says:

    Това за журналистите е вярно, вероятно и човекът е подавал много сигнали, на които в даден момент е било вече трудно да се реагира… ноо това си е проблем на институциите. Да не са правили такъв “горещ” телефон за сигнали, след като знаят, че в този град нищо не е в ред и има милиони проблеми. Вероятно са изпълнили някое изискване на ЕС да има такава линия, ама ако може така да си я държим в тайна, че да не почнат да се обаждат…
    Те трябва да реагират на всеки сигнал, независимо дали той е подаден от едно и също лице или от различни хора. Щом има някъде проблем няма значение кой подава сигнала.
    Иначе от статията личи, че оплакването е от инспектората, защото е малко грубо да му се обади със заплахи директорът на институцията, а пък жалбата да подаде някаква си верига магазини.
    Човекът може и да е прекалил малко, но е в правото си. Аз го подкрепям!

  2. Този телефон е добър 🙂 Любезни са и вършат работа. Поне за запълване на дупки са много експедитивни!

  3. Марто says:

    Изпробвал си ги? Аз не съм се пристрашил и активно продължавам да си троша колата из местните дупки (знам ги наизуст до една).

  4. Обаждах се за една яма на улицата пред входа на блога. Казаха, че знаят за нея и дотам си остана. Оправиха я след 3 месеца.

    Иначе приятел се обажда в Младост и много бързо откликнаха. Точно след 3 дни дупката беше замазана и даже му се обадиха обратно да го попитат “доволен ли сте господин Станчев?”.

    С други думи 987 55 55 е добро решение, но работи спрямо бюджета на общината. Ако сте в квартал, където се краде или се харчи безугледно – няма да имате успех.

Leave a Reply

CommentLuv badge