Google с нов дизайн на Google Cache

Нов вид на Google Cache

Google Cache

Преди 4-5 часа ми направи впечатление, че Google Cache излиза някак странно. Първоначално си помислих, че страницата, която постих, просто е имала CSS клас съвпадащ с използваните от google или дори са го направили нарочно.

Няколко часа по-късно (преди минути) при преглед на кеш на noTrial.Info ми направи отново впечатление същия този стил. Направих проверка и в InternetExplorer, да не би от Firefox да са пипнали нещо:), но и там излиза по същия начин. Веднага се поинтерувах дали има информация по темата в svejo.net, но и там нищо. Последва проверка в dao.bg – там също нищо! Това ме кара да си мисля, че цялата блогосфера или още изтрезнява от железният петък или в момента се плацика на морето:)

5 Responses to “Google с нов дизайн на Google Cache”

  1. […] промени дизайна на страницата си за Google Cache Марто at home » Google с нова страница на Google Cache Ways to Evaluate a […]

  2. И аз преди малко забелязах същото и като потърсих попаднах на теб 🙂 Това си е новина.

  3. Марто says:

    Яко ъпдейти, ако може да се каже така на смяната на няколко стила:) От друга страна това си е огромно раздвиждване след като толкова години нямаше никаква промяна по външния вид. А всичко започна от един favicon, но къде ли ще стигне:)

  4. […] • Google Показва броят на търсенията – от Designbulgaria.com • Google с нов дизайн на Google Cache – от Marto.lazarov.org • Излизане от Google SandBox след Google Ping – от Toshkov.info • […]

  5. […] блогове, тъй като са част от формата за коментари 2. google – не виждам никаква логика моя невзрачен блог да […]

Leave a Reply

CommentLuv badge