ПИБ с нов виртуален банков клон! Най-сетне!

ПИБ

ПИБ

От няколко дни Първа инвестиционна банка си ъпдейтна софтуера на банковия клон! На пръв поглед изглежда много добре! Визията е изчистена и няма бъгове, поне аз не виждам такива на първи поглед.

Промени във функционалността обаче не виждам. Така или иначе за момента мога да го ползвам само за справки (а уж трябваше да ми го активират и с възможност да правя трансакции…)

За сега съм доволен, че поне разкараха онази дървения и сложиха нещо по цветно:)

7 Responses to “ПИБ с нов виртуален банков клон! Най-сетне!”

  1. Мартин says:

    Ти очакваше бъгове още при регистрацията ли ?

  2. Марто says:

    Регистриран съм там повече от две години;)
    Да не се подлъга от картинката?

  3. go_fire says:

    Щом е правено от сърмата може да си сигурен, че е бъгаво до безобразие. Явно пак ще има фен сайт тип поправи си сам.

    За транзакции трябва да си инсталираш сертификт на verisign или друг (не че са много де) издател. Това е индустриален стандарт за Интернет банкиране и би трябвало и тия малоумници дори да са го възприели. Не че бих се учудил ако не е така, имайки предвид кои са зад капиталите й, но виж някъде в менютата, това е правилния начин.

  4. Марто says:

    При разговор в един от офисите им ми обясниха, че има два възможни варианта. Първия е чрез електронен подпис, а втория чрез декларация, с която се отказвам от сигурния начин (демек с ел. подпис) и сам поемам отговорността си да използвам обикновен сертификат. Подписах каквото трябваше за да мина към втория вариант, но така и не получих възможност да оперирам с парите си:)

  5. Добрев says:

    Хм, аз пък лично съм доволен от направеното. Има промени – може да не са коренни, но със сигурност са полезни. При това разбрах, че по проекта не са работили сирмаджийте, а оракъл файненшъл сървисис. А най-готината, поне за мен новина е, че ще мога да си плащам сметките през тяхното банкиране, сега работят върху тезьи функционалности.

  6. Марто says:

    Аз също съм доволен от новата версия – спрямо старата.
    Добрев, не знам от къде имаш тази информация, но тя може само да ме радва!

  7. Добрев says:

    Имам приятел в IT-отдела и от време на време го разпитвам какво правят, за да съм в течение.
    Да, наистина тези им намерения звучат добре.

Leave a Reply

CommentLuv badge