Разчистване на некоректни “приятели”

Днес отделих 20 мин за преразглеждане на приятелските отношения – обходих всички проекти и проверих дали всички линкове към приятелски сайтове са коректни и държат обратните линкове. Оказа се, че има няколко некоректни.

Първо се замислих дали да не им пиша за да ги питам дали по някаква грешка е станало премахването на линка или това е край на “приятелството” между сайтовете. Отказах се, тъй като всички те са на хора, платили си за сайт и забравили го.

Не е ясно каква е била причината да премахнат линка, а обратната връзка с разни фирмички с основно офлайн дейност си е направаво мисията невъзможна.

Винаги съм държал на коректността при обмен на линкове и съм силно ядосан когато се действа така некоректно. Сигурен съм, че не е трудно да уведомят хората, с които разменят линкове с един мейл? Не смятам да споменавам сайтове, тъй като не си заслужава да им се прави реклама.

От друга страна попаднах на  няколко сайта, като Автоборса (заслужава си малко реклама), които не само са коректни, но дори и както е конкретния случай са сложили малко банерче към ДВГ. Такива неща ме радват и с удоволствие споменавам такива сайтове и ги препоръчвам на приятели.

4 Responses to “Разчистване на некоректни “приятели””

  1. UZUMAKI says:

    Дай 5 кинта и ще те ад-на като френд. 😀

  2. Марто says:

    Къде да ти ги пратя?;)

  3. napster says:

    Ако имаш желание, аз ще те ад-на. Просто удари едно коментарче където трябва – ПАРТНЬОРИ.

  4. Марто says:

    Пиши ми на ICQ:178489938

Leave a Reply

CommentLuv badge